Realizace naše prvního slaměného paneláku !

08.09.2020 14:09

Podařilo se nám rozjet výrobní linku na samosné slaměné panely ! To co jsme dlouho nosili v hlavách a čmárali na papír se  uskutečnilo. V duchu archetypu třech prasátek jsme se usídlili v bývalém prasečáku na Hostišové u Zlína, kde jsme zahájili výrobu.  Slaměné panely konečně můžou začít téci proudem ! 

Vyrobili jsme a smontovali první projekt pro Martinu a Edu pod hradem Helfštýn v Týnu nad Bečvou. Fotodokumentace viz fotogalerie níže.

Tento domeček má zastavěnou plochu 60 metrů čtverečních. Má snížené patro na spaní a ukládání věcí. Ke stavbě bylo požito 97 metrů čtverečních panelů.

Panely + montáž + celoplošně zavětrování + difúzní folie pod dřevěnou fasádu zvenku + instalace střechy se záklopem ( předáno zaplachtované )  doprava panelů a naše - bylo za cca 360 000 kč, Montáž i se střechou jsme provedli v 5 lidech za 5 dnů.
 
 
Aktuálně prodáváme 1m čtvereční panelu pro obvodové stěny za 2600 kč - panel je samonosný, nepotřebuje již žádnou pomocnou konstrukci a je možné omítat přímo na slámu bez nutnosti potřeby dalšího přechodového můstku ( mnohokráte ověřeno praxí )
 
Dovedeme vyrobit i samonosné slaměné panely o tloušce 20 cm, které můžou být vhodné pro realizaci příček, nebo menších projektů. Cena za metr čtvereční je 1700 kč
 
Pomůžeme Vám  navrhnout a postavit dům v souladu s přírodou, příznivým vnitřním klimatem, výjimečným designem a výbornými energetickými vlastnostmi. 
 
Můžeme převést i Váš stávající projekt na projekt ze samonosných slaměných panelů.
 
V případě Vašeho zájmu, případně doplňujících dotazů nás neváhejte kontaktovat  na email - stav.baobaby@gmail.com, nebo tel. 605 371 737
 
 
 

Zpět

Aktuálně

  • 08.09.2020 14:09

    Realizace naše prvního slaměného paneláku !

    Podařilo se nám rozjet výrobní linku na samosné slaměné panely ! To co jsme dlouho nosili v hlavách a čmárali na papír se  uskutečnilo. V duchu archetypu třech prasátek jsme se usídlili v bývalém prasečáku na Hostišové u Zlína, kde jsme zahájili výrobu.  Slaměné panely konečně můžou začít...

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

Kontakt

Viktor Karlík
Hostišová 102
763 01 Zlín

tel. +420 605 371 737

Zasílání novinek

Přihlaste se k odběru:

© 2008 - 2016 Všechna práva vyhrazena o.s. Baobaby