Konference - Stavby z přírodních materiálů 2015

06/12/2014 15:18

 
Hlavním posláním a cílem konference je přinést aktuální informace a zkušenosti z oblasti přírodního stavitelství a souvisejících důležitých témat–permakultura, úsporné technologie, ekologické stavební materiály, přírodní dětská hřiště, komunitní spolupráce.

Odkaz na web konference.
www.konference.baobaby.org



Doporučujeme zúčastnit se celé konference, která je tématicky uspořádaná tak, aby poskytla komplexní informace o tématu - Stavby z přírodních materiálů.

Registrace:
Na konferenci je nutné se přihlásit do 20. února 2015.
Přihlášky zasílejte na - stav.baobaby@gmail.com 

Kapacita prostoru je omezena !

Facebooková stránka události, kam přidáváme aktuální informace o konferenci:
https://www.facebook.com/events/851051031584762/888638524492679/?notif_t=like

Kontakt na pořadatele: 
o.s. Baobaby, Viktor Karlík, tel. 605 371 737. Email: stav.baobaby@gmail.com

Kontakt pro média: 

Nicol Vondra, email:stavbyzprirodnichmaterialu@seznam.cz

 

Tisková zpráva :

Konference stavby z přírodních materiálů, 27.2.-1.3.2015, Impact Hub Praha
Občanské sdružení Baobaby o.s. srdečně zve všechny příznivce přírodního stavitelství, úsporných technologií, přírodních stavebních materiálů, permakulturního designu, komunitního života, holistického přístupu k bydlení, organické architektury a svépomocného stavění na druhý ročník „Konference stavby z přírodních materiálů“, která se koná v příjemných prostorách klubu Impact Hub v Praze od pátku 27.2. do neděle 1.3.2015. 
Pokud toužíte bydlet zdravě, oslovuje vás použití přírodních stavebních materiálů a design přírodního stavitelství, zajímáte se o trvale udržitelný způsob života, plánujete stavbu či rekonstrukci vašeho domu, anebo třeba chcete postavit dětem pěkné hřiště, na konferenci můžete načerpat řadu zajímavých informací a podnětů, praktických rad a zkušeností přímo od odborníků z oboru přírodního stavitelství. 
V letošním programu se můžete těšit i na dva zahraniční odborníky, Michaela Rice a Wernera Schmidta, kteří vystoupí první den konference. Michael Rice je původem z Irska, je to mistr posvátné architektury,stavitel a designer, bioarchitekt, který inspiruje lidi z celého světa, ale také šaman a učitel. Werner Schmidt je Švýcarský architekt a stavitel, který za své stavby obdržel mnoho světových ocenění. Dále se můžete těšit na řadu odborníků z Čech i Slovenska, kteří mají s přírodním stavitelstvím letité zkušenosti. Celý program je koncipován tak, aby přinesl podněty jak laikům, tak odborníkům, a každý zde nalezl to své. Budeme se zabývat jak základními principy přírodního stavitelství, tak různými konstrukčními systémy a trendy, slaměnými domy, hliněnými omítkami, rekonstrukcí a realizacemi v interiéru i v klasických stavbách, domy z hlíny či konopí, různými technologiemi zpracování, dětskými hřišti, přírodními stavebními materiály a dalším. Podrobný program naleznete níže. 
Nedílnou součástí konference a také programu je vlastní setkávání se účastníků, navazování zajímavých kontaktů, networking účastníků. Proto konference počítá s vytvořením setkávacích „chilloutových“ zón, kde se účastníci budou moci občerstvit a vzájemně poznat. Sám prostor Hubu přímo vybízí ke komunikaci a k navazování kontaktů. Dle ohlasu zúčastněných je právě navazování kontaktů, rozhovory a sdílení s podobně smýšlejícími lidmi jedním z největších přínosů konference. 
Prostor Hubu je členitý, najdeme zde nejen velký přednáškový sál, ale také bar, venkovní terasu, několik místností, kde si můžete prohlédnout tržiště ekologicky šetrných firem a nakoupit různé řemeslné výrobky, zdravé potraviny, umělecké předměty, či se dozvědět o činnosti zajímavých spolků či sdružení , odpočinout si a načerpat sil do dalších přednášek. 
Součástí programu konference budou i bezplatné poradny, kde můžete zkonzultovat Vaše projekty - slaměné domy a přírodní zahrady.
V minulém roce vyvolala konference velký zájem a zúčastnilo se jí téměř 200 nadšenců, pevně věříme, že stejně tak tomu bude i letos. Pokud byste nás chtěli podpořit, sdílejte prosím pozvánku s vašimi přáteli. 

Přihlášky zasílejte na - stav.baobaby@gmail.com 
Kapacita prostoru je omezena !

 

 

 

 

 

Back

Aktuálně

<< 38 | 39 | 40 | 41 | 42 >>

Contact

Viktor Karlík
Hostišová 102
763 01 Zlín

tel. +420 605 371 737

Zasílání novinek

Přihlaste se k odběru:

© 2008 - 2016 Všechna práva vyhrazena o.s. Baobaby